De vlaamse harten

Hart voor theater

Seizoen '17-'18

Beste toneelliefhebber,


Bij deze laten wij u weten dat onze vereniging volgend seizoen 25 jaar bestaat en om dat op de gepaste manier te vieren, zullen wij volgend seizoen, in samenwerking met de gemeente Temse, tijdens de week van de amateurkunsten optreden in CC De Roxy in Temse.
Wij hebben gekozen om voor jullie, na ons succes van dit seizoen, opnieuw een tragi-komedie op te voeren. “Cabardouche” geschreven door Jack Staal, waar wij eerder al twee stukken van gebracht hebben, “Een vreemde luis in huis” en “Bloed, zweet en tranen”.


Cast:

Vera Neeus, Dorien Faems, Kristy Vandenbergh, Gratienne Keymeulen, Marianne Michielsen, William Rottier, Filip Huyben, Franckie De Bruyne, Peter Boonen en Alain De Meyer.


Korte inhoud:

Iedereen die al eens ooit na een avondje stappen met een groep vrienden in de omgeving van de rosse buurt is beland weet dat er wel wat te beleven valt in de plaatselijke cafeetjes. Ambiance verzekerd aan ‘t kantje. Hoertjes, pooiers, travesties, zeelui en andere meestal beschonken fuifnummers vormen er het decor voor een wereldje op zich. Voeg daarbij nog de bonte mengeling van nationaliteiten, rassen en culturen en je weet dat er een aar- dig stukje kan afgelachen worden in dit afgebakende stadsge- deelte. Vergis u echter niet. Achter die lachende façade gaan meestal enorme tragedies en criminele activiteiten schuil die het daglicht zo veel mogelijk schuwen. Vrouwenhandel, drugstrafiek, gokkartels en andere malafide praktijken zijn schering en inslag in deze op het eerste zicht erg plezante wijk. “Cabardouche” schetst het dagelijkse leven van Brigitte, een ietwat ouder wor- dende raamprostituee die de branche liefst zo snel mogelijk zou willen verlaten. Iets wat op het eerste zicht makkelijker gezegd lijkt dan gedaan.

Data:

  • Vrijdag 27 april 2018 om 20:15 uur
  • Zaterdag 28 april 2018 om 20:15 uur
  • Zondag 29 april 2018 om 15:00 uur


Kaarten:

Kaarten kunnen besteld worden vanaf 26 juni, enkel abonnées kunnen nu al bestellen. 

Bestelde kaarten dienen binnen de tien dagen na reservatie betaald te zijn. 

  • Volwassenen: € 12,00
  • 60+, leraren en houders van studentenkaarten -26 jaar: € 11,00
  • Abonnées en groep +12 personen: € 10,00


Te bestellen: 


Te betalen: 

op rekeningnummer BE60 7785 9802 5970


Locatie:

CC De Roxy, Stationsstraat 29 - 9140 Temse

51.12618, 4.22041