De Vlaamse Harten

Hart voor theater

Nieuws

Coronavirus COVID-19

Beste, 


Wegens de corona crisis zijn wij genoodzaakt om onze activiteiten momenteel on hold te zetten tot er zekerheid is om op een normale manier opnieuw toneel te spelen. Daarom laten wij jullie nu al weten dat er zeker geen voorstellingen plaats zullen vinden in september 2020. Zolang er geen vaccin tegen corona gaat zijn is er geen zekerheid over wanneer wij opnieuw zullen optreden. 

Alle gereserveerde kaarten zullen worden terugbetaald. U kan uw rekeningnummer per e-mail ([email protected]) aan ons bezorgen. Vanaf 10 juni 2020 starten wij met u te contacteren via mail of telefoon.

Vriendelijke groeten, 

Bestuur De Vlaamse Harten

Bedanking

Beste,


Na het succes van vorig seizoen, ons 25 jarig bestaan in de Roxy, willen wij alle toeschouwers, jullie waren met meer dan 800 afgezakt naar één van onze drie voorstellingen, bedanken voor hun aanwezigheid.


Natuurlijk zouden wij niet kunnen verder bestaan zonder de financiële bijdrage van al onze sponsors, waarvoor duizend maal dank.

Ook willen wij nogmaals de gemeente Temse en in het bijzonder het Cultuurbeleid en de techniekers van CC Roxy bedanken voor de fijne samenwerking.

Natuurlijke willen wij ook onze bijzondere dank aan Rosemary Van Nieuwenhove laten blijken voor haar geweldig regiewerk en ook haar uitmuntende prestatie op de planken. Dikke merci daarvoor van heel onze vereniging.


Dit seizoen hebben wij gekozen voor een heuse komedie, namelijk “Chaos in Rhodos”.


De kaartenverkoop voor deze produktie start op 15 januari 2019. Momenteel zijn wij alles in gereedheid aan het brengen om jullie van de nodige flyer te voorzien, die je al kan inkijken op deze website.


Deze voorstellingen zullen terug doorgaan in ons oude vertrouwde Gildenhuis en wij hopen jullie tijdens één van deze voorstellingen een echt vakantiegevoel te kunnen meegeven.


U zal enkele vertrouwde gezichten weerzien op de planken maar ook enkele nieuwe gezichten maken hun debuut op de planken.


Wij kijken er alvast naar uit om jullie het resultaat te mogen tonen eind maart en begin april 2019.


Vele groeten en prettige feestdagen gewenst,


Bestuur "De Vlaamse Harten"

Gulden Spot 2017-2018

Voor 't eerst in ons bestaan hebben wij een "Gulden Spot" mogen ontvangen.
De eer gaat naar Peter Boonen, die laureaat geworden is als beste mannelijke bijrol in het stuk "Cabardouche" voor de provincie Oost-Vlaanderen.

Dorien Faems werd genomineerd voor de Gulden Spot in de categorie Beste vrouwelijke bijrol. 
Zij vertolkte deze rol in "Cabardouche".

Jubileumviering ‘De Vlaamse Harten’ op 4 februari 2018

Op 4 februari 2018 vierden ‘De Vlaamse Harten’ hun 25 jarig bestaan in het Gildehuis van Tielrode.


Op de receptie waren het College van Burgemeester en schepenen, alle verenigingen van Tielrode, andere amateurstoneelgroepen en Open Doek uitgenodigd.


De voorzitter van De Vlaamse Harten, Alain De Meyer, lichtte de geschiedenis van De Vlaamse Harten toe en Burgemeester Luc de Rijck beklemtoonde het belang van het verenigingsleven en de sociale uitwerking daarrond, in het bijzonder de verdiensten van ‘De Vlaamse Harten’.


Schepen van Cultuur Lieve Truyman gaf op haar beurt meer uitleg over de steun en verbinding die Temse aanbiedt ter bevordering van het verenigingsleven.


De receptie werd voortgezet met een gezellige babbel waarbij de aanwezigen verder genoten van een hapje en een drankje.


De voorzitter van ‘De ‘Vlaamse Harten’ dankte alle genodigden voor hun aanwezigheid en nodigde hen uit om te komen kijken naar één van de voorstellingen van hun jubileumstuk ‘Cabardouche’ op 27, 28 of 29 april 2018 in de zaal ‘Roxy’ te Temse.

Gulden Spot 2015-2016

Franckie De Bruyne werd genomineerd voor de Gulden Spot in de categorie Beste mannelijke bijrol. 

Hij vertolkte deze rol in "Het wittebroodslijk".

Gulden Spot 2013-2014


Nominatie Gulden Spot


Voor de groepsprestatie


Proficiat aan de spelers en het ganse team!

Hoofdpersonages "Gaslicht"

Produktie december 2013

Gulden Spot 2012-2013

Met ons stuk "Dolle pret in 't cabaret" hebben we deelgenomen aan de Gulden Spot.

Aan de hand van de massale opkomst wisten we al dat dit een schot in de roos was, maar om ook nog een nominatie te krijgen, dat was helemaal fantastisch!

Tamara Nicque, die de rol van "Pernilleke" speelde, kreeg een nominatie als beste vrouwelijke bijrol.

Spijtig genoeg viel Tamara net buiten de prijzen, maar voor ons is ze toch de grote winnaar!!


Proficiat aan Tamara en aan de rest van de acteurs.

Een kijkje achter de schermen bij "Dolle pret in 't cabaret"

De Vlaamse Harten present op de Wilfordkaai voor de Internationale Vliegweek

go back to the top